Efter månader av planerande var det då äntligen dags att skrida till verket. Under kristihimmelfärdshelgen samlades vi alla i Karlskoga. Med oss hade vi inköp från säkert 20 olika leverantörer och tillverkare. Vi kapade, svetsade, borrade och slipade. Provade olika uppställningar och rumsterade om, allt för att skapa så mycket plats och god ergonomi som möjligt . Efter en helg av hårt arbete och trevligt samkväm kunde vi skåda resultatet – vilken succé!

Innan vi satte igång funderade vi länge och väl på hur vi skulle få rum med all vår utrustning. Nu i efterhand kan vi konstatera att av den totala golvytan på vårt släp har vi utnyttjat knappt hälften. Det bådar gott inför framtida utvecklingar och kommer underlätta vårt arbete under hösten.

Nu ser vi fram emot äppelsäsongen!

Work in progress
Work still in progress
Diverse ställningar som målats
Susanne stoltserar framför vårt nybyggda musteri
Musteriet i transportläge bakom vår fina Saab