Samma som sist – långt mellan uppdateringarna, men vi håller alltjämt på.
Det största som hänt sedan sist är väl att världen gått igenom en pandemi. Just vår verksamhet påverkades väl inte nämnvärt då vi mest står utomhus och rutinmässigt tvättar händerna var tionde minut. Säsongerna i övrigt var väl som det brukar, mycket frukt på somliga ställen och lite frukt på andra. Med tanke på att vi täcker in ett område från Uppsala i norr till Saltsjöbaden i söder så brukar vi ändå få så det räcker. Förutom must så försöker vi oss på att göra mer och mer cider. Det finns så många variabler att ändra på i den tillverkningen så man blir nog aldrig fullärd.

Nu ser vi fram emot en härlig säsong 2022!

Halva gänget under dagen då vi dammade av musteriet och monterade ihop allt inför säsongen. Fler barn än vuxna som ni ser – helt otroligt att vi ändå hinner med oss 😉